Słodkości

   Skąd ten nietypowy kształt słodkości?  

Nasze karmelki i bakalie zawdzięczają swój nietypowy kształt ręcznemu sposobowi produkcji.

Pokaż wszystkie
Nasze bakalie
Nasze karmelki
  • Składniki: Płatki owsiane BIO*, Cukier trzcinowy jasny BIO*, Nasiona słonecznika BIO* (12%) Mołdawia, Daktyle BIO*, Pestki dyni BIO* (9,5%) Chiny, Wiórki kokosowe  BIO*,
    Siemię lniane BIO* (6,5%) Kazachstan, Płatki nagietka BIO*,  BIO* – Certyfikowany składnik ekologiczny

    Bio musli z daktylami i płatkami nagietka
  • Składniki: Płatki owsiane BIO*,  Cukier trzcinowy jasny BIO*, Pestki dyni BIO* (14,5%) Chiny,
    Rodzynki BIO*, Quinoa trójkolorowa BIO* (8,5%) Peru,  Amarantus ekspandowany BIO* (5%) Indie,
    Orzech laskowy BIO* (5%) Turcja, BIO* – Certyfikowany składnik ekologiczny

    Bio Musli Mazurskie z rodzynkami i orzechami laskowymi
  • Składniki: Płatki owsiane BIO*, Cukier trzcinowy jasny BIO*, Pestki dyni BIO* (11,5%) Chiny,
    Figi BIO*, Orzechy arachidowe prażone BIO* (9,5%) Polska, Sezam łuskany  BIO* (7%) Indie,
    Płatki bławatka BIO* (2%), BIO* – Certyfikowany składnik ekologiczny

    Bio Musli Mazurskie z figami i płatkami bławatka
  • Składniki: Syrop ryżowy BIO*, Cukier trzcinowy jasny BIO*, Nasiona słonecznika BIO* (20%) Mołdawia, Pestki dyni BIO* (12,5%) Chiny, Quinoa biała BIO* (11%) Boliwia, BIO* – Certyfikowany składnik ekologiczny

    Bio Snaki Mazurskie
  • Składniki: BIO*syrop ryżowy, BIO* cukier trzcinowy, BIO* pestki dyni (19,5%), BIO* ziarno słonecznika (13%), BIO* siemię lniane brązowe (9%), BIO* liście pokrzywy suszonej (2%)

    Bio paluszki mazurskie z pokrzywą
  • Składniki: BIO*syrop ryżowy, BIO* cukier trzcinowy, BIO* ziarno słonecznika (18%), BIO* pestki dyni (14,5%), BIO* siemię lniane brązowe (6%), BIO* czarna porzeczka liofilizowana (5%)

    Bio paluszki mazurskie z czarną porzeczką
  • Składniki: BIO*syrop ryżowy, BIO* cukier trzcinowy, BIO* ziarno słonecznika (18%), BIO* niełuskane nasiona konopi siewnej (11%), BIO* siemię lniane brązowe (11%), BIO* malina liofilizowana (3%)

    Bio paluszki mazurskie z konopią i maliną
  • Składniki: Ziarno słonecznika BIO* (55%) Mołdawia, cukier trzcinowy jasny BIO*

    Bio słonecznik w karmelu
  • Składniki: ziarno sezamu łuskanego BIO* (44%) Indie, syrop ryżowy BIO*, cukier trzcinowy jasny BIO*

    Bio sezamki mazurskie
  • Składniki: orzechy arachidowe BIO* (51%) Polska, cukier trzcinowy jasny BIO*, ziarno sezamu czarnego niełuskanego BIO* (8,5%) Boliwia.

    Bio orzechy w karmelu i sezamie
  • Składniki: orzechy włoskie BIO* (55%) Mołdawia, cukier trzcinowy jasny BIO

    Bio orzechy włoskie w karmelu
  • Składniki: orzechy arachidowe BIO* (55%) Polska, cukier trzcinowy jasny BIO*

    Bio karmelowy przysmak
  • Składniki: Pestki dyni BIO* (55%) Chiny, cukier trzcinowy jasny BIO*

    Bio dynia w karmelu
  • Składniki: cukier, orzechy arachidowe (43%), syrop glukozowy, kakao, barwniki naturalne: kurkumina, kompleksy miedziowe chlorofilin, beta-karoten, koszenila, substancja glazurująca: guma arabska

    Kamyczki orzechowe
  • Składniki: Ziarno słonecznika (55%), cukier

    Słonecznik w karmelu
  • Składniki: ziarno sezamu łuskanego (44%), syrop glukozowy, cukier

    Sezamki mazurskie
  • Składniki: orzechy arachidowe (51%), cukier, ziarno sezamu łuszczonego (8,5%)

    Orzechy w karmelu i sezamie
  • Składniki: orzechy laskowe (55%), cukier

    Orzechy laskowe w karmelu
  • Składniki: migdały (55%), cukier

    Migdały w karmelu
  • Składniki: orzechy arachidowe (55%), cukier

    Karmelowy przysmak
  • Składniki: Pestki dyni (55%), cukier

    Dynia w karmelu
  • Składniki: cukier, syrop glukozowy, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, barwniki naturalne: koszenila, beta-karoten, kompleksy miedziowe chlorofilin, kurkumina, aromaty naturalne

    Karmelki staropolskie
  • Składniki: cukier, syrop glukozowy, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, barwniki naturalne: koszenila, beta-karoten, kompleksy miedziowe chlorofilin, kurkumina, aromaty naturalne

    Karmelki rybki giżyckie
  • Składniki: cukier, syrop glukozowy, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, barwniki naturalne: koszenila, beta-karoten, kompleksy miedziowe chlorofilin, kurkumina, aromaty naturalne

    Karmelki mazurskie
  • Składniki: cukier, syrop glukozowy, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, barwniki naturalne: koszenila, beta-karoten, kompleksy miedziowe chlorofilin, kurkumina, aromaty naturalne

    Karmelki fasolki o smaku owocowym
  • Składniki: cukier, syrop glukozowy, barwnik naturalny: kurkumina, kompleksy miedziowe chlorofilin, olejek miętowy naturalny, mentol naturalny

    Karmelki miętowe
  • Składniki: cukier, syrop glukozowy, olejek anyżowy, barwnik: kurkumina, karmel.

    Karmelki anyżowe
  • Składniki: cukier, syrop glukozowy, olejek eukaliptusowy, olejek anyżowy, barwnik: karmel, węgiel roślinny

    Karmelki kopalnioki
  • Składniki: cukier, syrop glukozowy, aromat naturalny migdałowy, olejek migdałowy

    Karmelki o smaku migdałowym
  • Składniki: cukier, syrop glukozowy, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, liofilizowane owoce pomarańczy 0,5%, barwnik naturalny – beta-karoten , naturalny aromat pomarańczy

    Karmelki o smaku pomarańczowym
  • Składniki: cukier, syrop glukozowy, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, liofilizowane owoce jabłka 0,5%, barwnik naturalny – kompleksy miedziowe chlorofilin , naturalny aromat jabłkowy

    Karmelki o smaku jabłkowym
  • Składniki: cukier, syrop glukozowy, liofilizowane owoce malina 0,5%,
    barwnik naturalny – koszenila, naturalny aromat malinowy

    Karmelki o smaku malinowym
  • Składniki: cukier, syrop glukozowy, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, liofilizowane owoce cytryna 0,5%, barwnik naturalny: kurkumina, aromat naturalny cytrynowy

    Karmelki o smaku cytrynowym
  • Składniki: cukier, syrop glukozowy, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, liofilizowane owoce agrest 0,5%, barwnik naturalny: kurkumina, kompleksy miedziowe chlorofili, aromat naturalny agrestowy

    Karmelki o smaku agrestowym